AnaSayfa / Genel / Kahve falında çanta kaybetmek ve ağlamak

Kahve falında çanta kaybetmek ve ağlamak

Kahve falında çanta kaybetmek ve ağlamak resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında çanta kaybetmek ve ağlamak gördüyseniz:

  • Alışverişler veya pazarlıklar esnasında karşı koyulması zor teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında çanta kaybetmek ve ağlamak hem de işinde söz sahibi olacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine delalet eder.

Kahve falında çantayla para kaybetmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına alamet eder.

Kahve falında çanta ve ayakkabı kaybetmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, üzüleceğine ve borçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında çanta kaybedip bulmak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında okul çantasını kaybetmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında çanta cüzdan kaybetmek bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çantayı kaybedip bulmak bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine işarettir.

Kahve falında kol çantasını kaybetmek büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir