AnaSayfa / Genel / Kahve falında çanta kaybetmek

Kahve falında çanta kaybetmek

Kahve falında çanta kaybetmek ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına tabir olunur.

Kahve falında çanta kaybetmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hatalarını aramak yerine ilerlemek için gayret gösterirseniz faydalı sonuçlar alabilirsiniz.

Kahve falında çanta kaybetmek ve bulmak yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında para çantasını kaybetmek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına tabir olunur.

Kahve falında çanta kaybetmek ve aramak çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı ve çanta kaybetmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çantasını kaybedip bulmak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah deri çanta kaybetmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deri çanta kaybetmek gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okul çantasını kaybetmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir