AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çanta kaybetmek

Kahve falında bir çanta kaybetmek

Kahve falında bir çanta kaybetmek zenginliğin kapılarının açılacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, özellikle para konusunda şansının açılacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir çanta kaybetmek gördüyseniz:

  • İstediklerinizi alabilecek, ortaya koyabilecek veya geliştirebilecek gücünüz var.

Kahve falında çanta ve ayakkabı kaybetmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında çantayı kaybetmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, çoluk çocuğa karışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın dolu çanta kaybetmek imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine rivayet eder.

Kahve falında çanta kaybedip sonra bulmak zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çanta kaybetmek ve sonra bulmak iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında para dolu çanta kaybetmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine yorulur.

Kahve falında deri çanta kaybetmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çantayla para kaybetmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir