AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın saat bulmak

Kahve falında altın saat bulmak

Kahve falında altın saat bulmak çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın saat bulmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kimselerin iğneli sözlere sizi sinirlendirmeye çalışmaları olasıdır.

Kahve falında altın kol saati bulmak büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında altın saat bulmak güzel bir iş fırsatına, makbul olmayan işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında köstekli saat bulmak ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında saat bulduğunu görmek sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde saat bulmak sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kol saat bulmak aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına alamet eder.

Kahve falında gümüş saat bulmak yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yerde kol saati bulmak dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hane halkı ile tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir