AnaSayfa / Genel / Kahve falında okul çantasını kaybetmek

Kahve falında okul çantasını kaybetmek

Kahve falında okul çantasını kaybetmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, büyük paralar kazanılacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, kişinin tek başına kalacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine yorulur.

Kahve falında okul çantasını kaybetmek gördüyseniz:

  • Belli jest ya da yardım taleplerinizin götürüsü getirisinden fazla olabilir.

Kahve falında okul çantasını kaybetmek takdir edileceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında okul çantası kaybetmek kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah okul çantası görmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine inanılır.

Kahve falında okul çantası takmak mal edineceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi okul çantası görmek çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, kazançlı işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında okul çantası bulmak söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni okul çantası görmek geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalettir.

Kahve falında okul çantası görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, tövbelerin kabul olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir