AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük canlı balık görmek

Kahve falında büyük canlı balık görmek

Kahve falında büyük canlı balık görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük canlı balık gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzla ilgili güzel fikirleriniz olabilir.

Kahve falında büyük ve canlı balık görmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük canlı balık görmek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük canlı balık tutmak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, alacaklıların kapısını aşındıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında gölde canlı balık görmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yarı canlı balık görmek yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında canlı balık temizlemek kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzen canlı balık görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, kötü ve zor günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında ölü ve canlı balık görmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir