AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı insan görmek

Kahve falında canlı insan görmek

Kahve falında canlı insan görmek lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına işarettir.

Kahve falında canlı insan gördüyseniz:

  • İş yaşamındaki kaynak problemini yavaş yavaş halletmeye başlamanız, işinize şevkle sarılmanıza neden olacak.

Kahve falında ölü insanları canlı görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında canlı insan gömmek hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında canlı insan eti kesmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, büyük paralara sahip olacağına işarettir.

Kahve falında canlı insanı öldü görmek aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş bir insanı canlı görmek işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında canlı insanın öldüğünü görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında tabutta canlı insan görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş insanları canlı görmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, dinde tartışmaya işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir