AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bir insanı canlı görmek

Kahve falında ölmüş bir insanı canlı görmek

Kahve falında ölmüş bir insanı canlı görmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, elinin darlaşacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş bir insanı canlı gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin vereceği tepkilerden eminseniz, bir kez daha düşünmelisiniz.

Kahve falında ölmüş insanı canlı görmek adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında canlı insan gömmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, aniden evlilik kararı alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü insanları canlı görmek nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına işarettir.

Kahve falında canlı insanı toprağa gömmek işinin gücünün de hep rast gideceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında canlı insan yemek duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş bir insanı canlı görmek parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine alamet eder.

Kahve falında canlı insan eti kesmek rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına yorulur.

Kahve falında canlı insanı tabutta görmek büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir