AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerde gezdiğini görmek

Kahve falında bir yerde gezdiğini görmek

Kahve falında bir yerde gezdiğini görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir yerde gezdiğini gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vererek konunun ilerlemesini sağlamak işleri zorlaştırabilir.

Kahve falında yeşil yerde gezmek söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine işaret eder.

Kahve falında bir yerde gezdiğini görmek olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı yerde gezmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine tabir olunur.

Kahve falında tarihi yerde gezmek elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamurlu yerde gezmek zorluklarla boğuşulacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığın bir yerde gezmek hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında başka biriyle gezmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına işaret eder.

Kahve falında yeni evi gezmek içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir