AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamur yıkamak

Kahve falında çamur yıkamak

Kahve falında çamur yıkamak kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine delalettir.

Kahve falında çamur yıkamak gördüyseniz:

  • Hemen tepki veya onay vermeden önce, tekliflerin bir kez daha üzerinden geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında çamurlu merdiven yıkamak uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında çamurlu terlik yıkamak kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu ayakkabıyı yıkamak yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında çamurlu ayakkabı yıkamak çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu çizme yıkamak yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurlu eli yıkamak evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına yorulur.

Kahve falında çamurlu halı yıkamak üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurlu yeri yıkamak biraz olsun hafifleyeceğine, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir