AnaSayfa / Genel / Kahve falında aç kalmak

Kahve falında aç kalmak

Kahve falında aç kalmak huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, makam ve rütbe edineceğine alamet eder.

Kahve falında aç kalmak gördüyseniz:

  • İlgi göstermeniz fazlasıyla karşılık almanıza neden olabilir.

Kahve falında ineklerin aç kaldığını görmek bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine delalet eder.

Kahve falında aç kalmak üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aç kaldığını görmek çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güneş açtığını görmek kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine inanılır.

Kahve falında badem ağacının çiçek açtığını görmek aile bireylerinin arasının açılacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aç köpek görmek bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına yorulur.

Kahve falında oruç açtığını görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aç adam görmek fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir