Kahve falında oruç açtığını görmek

Kahve falında oruç açtığını görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, yaşama sevincine kavuşacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında oruç açtığını gördüyseniz:

  • Herşeye bir anda sahip olamazsınız.

Kahve falında aç oruç tutmak üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine delalettir.

Kahve falında orucu açamamak ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oruç açtığını görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında çiçek açmış vişne ağacı görmek gülmeye hasret kalacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında birinin kapı açtığını görmek özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aç bebek doyurmak çevresindekilerle arasının açılacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fal açtığını görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına işaret eder.

Kahve falında aç köpekler görmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir