AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurda altın toplamak

Kahve falında çamurda altın toplamak

Kahve falında çamurda altın toplamak böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, maddi zararının giderileceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, kalp kırıklığına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurda altın toplamak gördüyseniz:

  • Değişiklik veya bazı konularda yapılacak değişiklikler size iyi gelebilir.

Kahve falında çamurdan altın toplamak huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurda altın toplamak kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına delalettir.

Kahve falında çamurun içinden altın toplamak bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına inanılır.

Kahve falında çamurdan bozuk para toplamak bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine işaret eder.

Kahve falında çamur toplamak iyilik ve güzellik bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına inanılır.

Kahve falında çamurdan para toplamak sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamurun içinden bozuk para toplamak her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamur içinde altın görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir