AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamur toplamak

Kahve falında çamur toplamak

Kahve falında çamur toplamak dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, sağlık ve hayır getireceğine, günbegün kötüleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında çamur toplamak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı amaçlara sahip ciddi kişilelerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında çamur toplamak sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çamurdan para toplamak sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında çamurun içinden altın toplamak uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurdan bozuk para toplamak hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine yorulur.

Kahve falında çamurda altın toplamak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurdan altın toplamak yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında çamurun içinden bozuk para toplamak çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine delalet eder.

Kahve falında çamur ve sel görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir