Kahve falında çamurda uyumak

Kahve falında çamurda uyumak nefsine yenileceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurda uyumak gördüyseniz:

  • Bazı beklentileriniz olan kişiler istediğiniz konulara odaklanmakta zorluk çekebilirler.

Kahve falında çamurda uyumak çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek bebekle uyumak yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle birlikte uyumak anne babayla ters düşüleceğine, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar içinde uyumak yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında yatıp uyumak güzel günlerin kapıda olacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine işarettir.

Kahve falında uçurumun kenarında uyumak yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkekle uyumak iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine delalet eder.

Kahve falında tanımadığı biriyle uyumak hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir