AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurda balık görmek

Kahve falında çamurda balık görmek

Kahve falında çamurda balık görmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına inanılır.

Kahve falında çamurda balık gördüyseniz:

  • Eşitlik prensibine dayalı madd manevi alışverişler yapılabilir.

Kahve falında çamurdan balık çıkarmak çok kötü durumlara düşeceğine, çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu suda balık yakalamak atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu suda balık tutmak sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, sorunların hallolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurda balık tutmak borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, eğitimlerinin iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamurun içinde balık görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, geniş geniş yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında çamurlu suda balık görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurda balık görmek büyük başarılar kazanılacağına, talihinizin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamurlu balık görmek sorunların biteceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir