AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini itip düşürmek

Kahve falında birini itip düşürmek

Kahve falında birini itip düşürmek yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına işaret eder.

Kahve falında birini itip düşürmek gördüyseniz:

  • Arkadaş çevrenizi veya ilgi alanlarınızı genişletebilirsiniz.

Kahve falında birini itip düşürmek bir düşmanın kötü haberini almaya, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadan itilmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında itildiğini görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında birisi tarafından itilmek eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında havuza itilmek planların tutmayacağına, ününün çoğalacağına işarettir.

Kahve falında uçurumdan itilmek özlemlerini bitireceğine, çok rahat bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında biri tarafından itilmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında itilip kakılmak hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir