Kahve falında biri tarafından itilmek

Kahve falında biri tarafından itilmek bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, onu cesaretlendireceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biri tarafından itilmek gördüyseniz:

  • Her an, çok hoşunuza gidecek olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında biri tarafından itilmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından itilmek çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında uçuruma itildiğini görmek yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine işaret eder.

Kahve falında uçurumdan itildiğini görmek yaşanan sorunların sona ereceğine, kesesinin dolacağına işarettir.

Kahve falında uçurumdan itilmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında denize itildiğini görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, alacaklarını tahsil edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çamura itilmek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine işarettir.

Kahve falında itilip kakılmak sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir