AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadan itilmek

Kahve falında arkadan itilmek

Kahve falında arkadan itilmek işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, kendisini bir türlü toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadan itilmek gördüyseniz:

  • Pratik konular hantallaşabilir veya duygusallığa boğulabilir.

Kahve falında arkadan itilmek solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına inanılır.

Kahve falında itilip kakılmak isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına işarettir.

Kahve falında uçurumdan itildiğini görmek iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denize itildiğini görmek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine yorulur.

Kahve falında birisi tarafından itilmek özellikle evlilik için gün sayılacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında çukura itilmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini itip düşürmek tüm planların zamanında neticeleneceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına rivayet eder.

Kahve falında çamura itilmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir