AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının nişan yüzüğünü takmak

Kahve falında başkasının nişan yüzüğünü takmak

Kahve falında başkasının nişan yüzüğünü takmak hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında başkasının nişan yüzüğünü takmak gördüyseniz:

  • Daha önceden yaptığınız yatırım ya da çalışmalarınızın karşılığını almak üzeresiniz.

Kahve falında altın nişan yüzük takmak çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında nişan yüzüğünü takmak yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş nişan yüzüğü takmak ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına işarettir.

Kahve falında yüzük takmak nişanlanmak çoluk çocuğa karışacağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında nişan yüzük takmak ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına tabir olunur.

Kahve falında parmağına nişan yüzüğü takmak sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle nişan yüzüğü takmak emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına işarettir.

Kahve falında altın yüzük takmak nişanlanmak sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir