AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamur yürümek

Kahve falında çamur yürümek

Kahve falında çamur yürümek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunların biteceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, hayırlı işlere girişileceğine, zafer ve zenginlik getireceğine, kendisine kızacağına alamet eder.

Kahve falında çamur yürümek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden gelebilecek bazı haberler canınızı sıkabilir.

Kahve falında yağmurda çamurda yürümek girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine alamet eder.

Kahve falında yalın ayak çamurda yürümek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında çamurlu bahçede yürümek yeni bir eve sahip olunacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında çamurda yürümek hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına işarettir.

Kahve falında çamurlu yoldan yürümek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu yol yürümek uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sulu çamurda yürümek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Kahve falında çamurun üstünde yürümek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir