AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamur ve yağmur görmek

Kahve falında çamur ve yağmur görmek

Kahve falında çamur ve yağmur görmek eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında çamur ve yağmur gördüyseniz:

  • Belli bir konu, karar veya macera hakkında tereddütleriniz varsa konuyu zorlamanın bir manası olmayabilir.

Kahve falında çamur ve yağmur görmek çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamur yağmuru görmek bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında çamurlu yağmur suyu görmek başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yağmur ve çamur görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına işarettir.

Kahve falında çamurlu yağmur yağdığını görmek emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurlu yağmur görmek huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet eder.

Kahve falında yağmur sonrası çamur görmek işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurlu çamurlu yolda yürümek bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir