AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar savaşı yapmak

Kahve falında kar savaşı yapmak

Kahve falında kar savaşı yapmak çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, yaşamının tazeleneceğine, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, bunun farkına varacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kar savaşı yapmak gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkileriniz veya iş yaşamınızla ilgili bazı konular sürpriz şekilde olumlu ilerleyebilir ya da sürpriz olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında kar savaşı yapmak atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su savaşı yapmak sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına delalettir.

Kahve falında çamur savaşı yapmak kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, duaların boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında yumurta savaşı yapmak yıkılacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında savaşa hazırlık yapmak günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında savaş hazırlığı yapmak parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yastık savaşı yapmak kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kılıçla savaş yapmak emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir