AnaSayfa / Genel / Kahve falında camları açmak

Kahve falında camları açmak

Kahve falında camları açmak kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine alamet eder.

Kahve falında camları açmak gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza ilişkin bir fırsat yer değişikliğine sebep olabilir.

Kahve falında cam kapı açmak mutluluğun günden güne daha da artacağına, iyi halin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam açmak uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında camı açmak problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında camları açmak eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine işarettir.

Kahve falında su arkı açmak hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kollarını açmak beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tıkanmış tuvaleti açmak ele geçen fırsatların hayır getireceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün mezarını açmak herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, anne baba duasının alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir