AnaSayfa / Genel / Kahve falında kollarını açmak

Kahve falında kollarını açmak

Kahve falında kollarını açmak kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kollarını açmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda karşınızdaki kişiler fazla anlayışlı değiller.

Kahve falında kolları açmak ilim ve irfan sahibi olunacağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine işarettir.

Kahve falında kollarını açmak işinin gücünün yaver gideceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlık açmak alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, çok başarılı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapıyı açmak eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında caminin kapısını açmak hastalıkların haneden uzak olacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye telefon açmak beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişinin mezarını açmak bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, borçlarının artacağına delalettir.

Kahve falında tuvalet tıkanıklığını açmak sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, başarı için fırsatların artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir