AnaSayfa / Genel / Kahve falında camı açmak

Kahve falında camı açmak

Kahve falında camı açmak başının derde gireceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, mutsuz olacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camı açmak gördüyseniz:

  • Öğrenecekleriniz geleceğiniz için fayda içerebilir.

Kahve falında cam açmak eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camları açmak mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına yorulur.

Kahve falında camı açmak problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam kapı açmak mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında ölen kişinin mezarını açmak yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında kapı açmak ve kapatmak moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında birine telefon açmak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz bir kapı açmak kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir