AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam açmak

Kahve falında cam açmak

Kahve falında cam açmak yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, çok mutlu günler geçireceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına delalet eder.

Kahve falında cam açmak gördüyseniz:

  • Belli bir durumu, iş birliğini ya da çalışmayı dikkatle ele almalısınız.

Kahve falında cam açmak sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam kapı açmak kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında camları açmak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camı açmak iş konusunda değişiklikler yapılacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına işaret eder.

Kahve falında su arkı açmak kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuhafiye dükkanı açmak çok kötü hissedileceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına delalettir.

Kahve falında beyaz perde açmak müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine rivayet eder.

Kahve falında saç rengini açmak değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir