AnaSayfa / Genel / Kahve falında camiyi seyretmek

Kahve falında camiyi seyretmek

Kahve falında camiyi seyretmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, birçok dertle muhatap olacağına, rakiplerini yeneceğine, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camiyi seyretmek gördüyseniz:

  • Planlarınıza katılımda veya katkıda bulunabilecek kişileri düşünmeden önce ödenebilecek bedeli iyi hesaplamalısınız.

Kahve falında camiyi seyretmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami seyretmek sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında dışarıyı seyretmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında pencereden kar seyretmek sıkıntıların artacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında düğün seyretmek yeni bir araba satın alınacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kar seyretmek ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göl seyretmek günü birlik tatillere çıkacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına işarettir.

Kahve falında stadyumda maç seyretmek ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir