AnaSayfa / Genel / Kahve falında stadyumda maç seyretmek

Kahve falında stadyumda maç seyretmek

Kahve falında stadyumda maç seyretmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, işlerinin baltalanacağına delalettir.

Kahve falında stadyumda maç seyretmek gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkileriniz açısından uğraşlar edinebilirsiniz.

Kahve falında stadyumda maç seyretmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına delalet eder.

Kahve falında stadyumda maç izlemek yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına delalet eder.

Kahve falında stadyumda düğün görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine alamet eder.

Kahve falında stadyumda olmak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boş stadyum görmek kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına delalettir.

Kahve falında futbol stadyumu görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında stadyum görmek yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini stadyumda görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir