AnaSayfa / Genel / Kahve falında camiyi karanlık görmek

Kahve falında camiyi karanlık görmek

Kahve falında camiyi karanlık görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine yorulur.

Kahve falında camiyi karanlık gördüyseniz:

  • Bazı işlerde veya konularda diğerleri sizin kadar katılımcı olma havasında olmayabilir.

Kahve falında karanlıkta cami görmek para sahibi olacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık cami görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına alamet eder.

Kahve falında camiyi karanlık görmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine işaret eder.

Kahve falında karanlıktan aydınlığa çıkmak çok büyük bir ortaklığa gireceğine, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına işaret eder.

Kahve falında karanlıkta arabaya binmek iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında karanlıkta sevdiğini görmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında karanlıkta at görmek bir işi rakiplerine kaptıracağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında karanlık sokak görmek ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir