AnaSayfa / Genel / Kahve falında camiyi kalabalık görmek

Kahve falında camiyi kalabalık görmek

Kahve falında camiyi kalabalık görmek borçluysa borcunu ödeyeceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında camiyi kalabalık gördüyseniz:

  • Meydana gelen olaylar işe yaramayan bağlantı, iş ya da ilişkilerden kurtulmak için fırsat oluşturabilir.

Kahve falında cami avlusunda kalabalık görmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında kalabalık cami görmek borçlarının hafifleyeceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camiyi kalabalık görmek gidilecek yönün belirleneceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına yorulur.

Kahve falında kalabalık camiye girmek şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami önünde kalabalık görmek rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, daha kararlı bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında cami etrafında kalabalık görmek sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kalabalık yerde oturmak terfi alamayacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına delalet eder.

Kahve falında kalabalık görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir