AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami önünde kalabalık görmek

Kahve falında cami önünde kalabalık görmek

Kahve falında cami önünde kalabalık görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına işaret eder.

Kahve falında cami önünde kalabalık gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle keyifli planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında cami önünde kalabalık görmek kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına inanılır.

Kahve falında ev önünde kalabalık görmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalığın önüne çıkmak iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kapının önünü kalabalık görmek işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına rivayet eder.

Kahve falında evin önünde kalabalık görmek yanlış işler yapacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evinin önünde kalabalık görmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına alamet eder.

Kahve falında kalabalık önünde yürümek kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine alamet eder.

Kahve falında kalabalığın önünde yürümek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir