Kahve falında camiye yürümek

Kahve falında camiye yürümek asla harama bulaşmayacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camiye yürümek gördüyseniz:

  • Çizginizi bozmamalısınız.

Kahve falında camiye yürümek hayatından nefret duygusunu atacağına, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına yorulur.

Kahve falında camiye doğru yürümek elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına tabir olunur.

Kahve falında caminin içini temizlemek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camii gitmek büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına işaret eder.

Kahve falında camiye halı almak herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine inanılır.

Kahve falında caminin bahçesinde oturmak aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine delalet eder.

Kahve falında camiye girdiğini görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ışıl ışıl cami görmek hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir