AnaSayfa / Genel / Kahve falında camiye yetişememek

Kahve falında camiye yetişememek

Kahve falında camiye yetişememek yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, çıkmaza gireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, ağız tadından olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camiye yetişememek gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlü kişilerle tartışmak gereksiz güç mücadeleleri anlamına gelebilir.

Kahve falında camiye yetişememek mutluluktan bolca nasipleneceğine, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine delalet eder.

Kahve falında bir yerlere yetişememek kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir yere yetiştiğini görmek projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında koşarak yetişmeye çalışmak çok sıkıntılı günler yaşayacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yemek yetiştirememek çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balık yetiştirmek ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, kısmetlerinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabak yetiştirmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında pirinç yetiştirmek küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, hayırlı bir işe başlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir