AnaSayfa / Genel / Kahve falında camiye koşmak

Kahve falında camiye koşmak

Kahve falında camiye koşmak girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camiye koşmak gördüyseniz:

  • Özel bilgilerinizi paylaşmamalısınız.

Kahve falında camiye koşmak maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında caminin içinde koşmak olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında cami içinde koşmak ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında camiye doğru koşmak fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna tabir olunur.

Kahve falında yolda koşmak ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında yardım için koşmak yapılan hataların büyük belalar getireceğine, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevinerek koşmak özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında cenazenin arkasından koşmak bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir