AnaSayfa / Genel / Kahve falında camiye giderken görmek

Kahve falında camiye giderken görmek

Kahve falında camiye giderken görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, onların yaralarına merhem olacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına alamet eder.

Kahve falında camiye giderken gördüyseniz:

  • Parayla ilgili şeylerde şanslısınız.

Kahve falında camiye giderken görmek yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına yorulur.

Kahve falında kendini camiye giderken görmek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında annemi hacca giderken görmek ağlayacağına, strese gireceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına yorulur.

Kahve falında eşini askere giderken görmek aksiliklerin bu sayede aşılacağına, eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annesini hacca giderken görmek huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında gider görmek başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında kendini düğüne giderken görmek düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir başkasını hacca giderken görmek girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir