AnaSayfa / Genel / Kahve falında caminin tuvaletini görmek

Kahve falında caminin tuvaletini görmek

Kahve falında caminin tuvaletini görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında caminin tuvaletini gördüyseniz:

  • Bazı zorluklarla uğraşmak durumunda kalabilir, konsantrasyon sağlamakta güçlük çekebilirsiniz.

Kahve falında camii tuvaletine girmek kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, dünya malı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında cami tuvaleti görmek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine işarettir.

Kahve falında camiye tuvaletini yapmak başarısızlığa düşeceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında caminin tuvaletini temizlemek çıkış yolları bulacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında cami tuvaleti temizlemek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine alamet eder.

Kahve falında camii tuvaleti görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında caminin içinde tuvalet görmek çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına delalet eder.

Kahve falında caminin tuvaletini görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir