AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami tuvaleti görmek

Kahve falında cami tuvaleti görmek

Kahve falında cami tuvaleti görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cami tuvaleti gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya sağlıkla ilgili konuların ciddiye alınması gerekiyor.

Kahve falında camiye tuvaletini yapmak iyi halini yitireceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına işarettir.

Kahve falında cami tuvaleti temizlemek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında caminin tuvaletini görmek eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına işaret eder.

Kahve falında caminin tuvaletini temizlemek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, işlerin rast gideceğine alamet eder.

Kahve falında camii tuvaleti görmek başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına delalet eder.

Kahve falında caminin içinde tuvalet görmek her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında camii tuvaletine girmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cami tuvaleti görmek geçimin kolaylaşacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir