AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami tuvaleti temizlemek

Kahve falında cami tuvaleti temizlemek

Kahve falında cami tuvaleti temizlemek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında cami tuvaleti temizlemek gördüyseniz:

  • Duygusal konularda evli ya da beraberliği olan bir kimseyseniz ilişkilerinizde apayrı bir canlılık hissedebilirsiniz.

Kahve falında caminin tuvaletini temizlemek hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında cami tuvaleti temizlemek kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında camii temizlemek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında caminin etrafını temizlemek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cami avlusu temizlemek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında cami kapısını temizlemek maddi ve manevi olarak yıkılacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine yorulur.

Kahve falında cami temizlemek başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında caminin içini temizlemek sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir