AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın lira bozdurmak

Kahve falında altın lira bozdurmak

Kahve falında altın lira bozdurmak bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında altın lira bozdurmak gördüyseniz:

  • İşinizi veya evinizi ilgilendiren konularda tansiyonu arttıran değil, düşüren bir eğilimde olmanızda fayda var.

Kahve falında altın lira bozdurmak kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, geçim derdinin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında ölüden altın lira almak işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lira altın görmek aile içinde geçiminin zorlaşacağına, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine işaret eder.

Kahve falında altın sarı lira görmek borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın lira saymak kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına delalettir.

Kahve falında altın liralar görmek parasının ve malının eksilmeyeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına inanılır.

Kahve falında altın lira toplamak farklı kişilerle tanışacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında altın lira vermek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir