AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın lira takmak

Kahve falında altın lira takmak

Kahve falında altın lira takmak para kazanmaya başlayacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, beddua ve ah alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın lira takmak gördüyseniz:

  • Mizah anlayışınız iyi, doğal yapınız ruhani veya filozofik; öyleyse bunu karşıt cinsle olan tüm aylık ilişkinizde iyi kullanmalısınız.

Kahve falında altın lira takmak hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında lira altın almak kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın lira çalmak sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, şansın yüze güleceğine işaret eder.

Kahve falında altın lira bozdurmak verilen  sözlerin tutulacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın lira görmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına yorulur.

Kahve falında altın liralar görmek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın lira vermek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, hayırlı bir eşe işarettir.

Kahve falında altın lira toplamak büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir