AnaSayfa / Genel / Kahve falında camii yandığını görmek

Kahve falında camii yandığını görmek

Kahve falında camii yandığını görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, yeni işlere atılacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, onun zamanını çalacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camii yandığını gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlara hazır olun.

Kahve falında camiinin yandığını görmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına yorulur.

Kahve falında cami yandığını görmek sevdiğine kavuşacağına, dost ya da akrabalarından yardım alacağına delalettir.

Kahve falında cami minaresinin yandığını görmek başına türlü işler geleceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında bir caminin yandığını görmek büyük zorluklar geçireceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine işaret eder.

Kahve falında caminin yandığını görmek her hayalini de gerçekleştireceğine, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında camii yandığını görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, evlerine dünürcü geleceğine delalettir.

Kahve falında dağın yandığını görmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına delalettir.

Kahve falında yatağın yandığını görmek borçlarının hafifleyeceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir