AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami yandığını görmek

Kahve falında cami yandığını görmek

Kahve falında cami yandığını görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, alim insanlardan sayılacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cami yandığını gördüyseniz:

  • Tesadüfler ileride sizi çok güzel noktalara taşıyabilir.

Kahve falında camiinin yandığını görmek karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camii yandığını görmek aşık olacağına, ayrılık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında cami minaresinin yandığını görmek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cami yandığını görmek zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına inanılır.

Kahve falında bir caminin yandığını görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine işarettir.

Kahve falında caminin yandığını görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine alamet eder.

Kahve falında bir ağacın yandığını görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşusunun evinin yandığını görmek büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir