AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini hırsızlık yapmak

Kahve falında kendini hırsızlık yapmak

Kahve falında kendini hırsızlık yapmak iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, projenin gerçekleştirileceğine, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında kendini hırsızlık yapmak gördüyseniz:

  • Eski yöntemlerin veya alışılmış yolların eskisi gibi işe yaramadığını fark edebilirsiniz.

Kahve falında dükkanda hırsızlık yapmak yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, hedeflerine yaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında hırsızlık yapmak ve yakalanmak özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında zorla hırsızlık yapmak çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşlarla hırsızlık yapmak bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camide hırsızlık yapmak elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında para hırsızlığı yapmak şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşınla hırsızlık yapmak kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında meyve hırsızlığı yapmak maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir