AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın hırsızlığı yapmak

Kahve falında altın hırsızlığı yapmak

Kahve falında altın hırsızlığı yapmak gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, hidayete ereceğine inanılır.

Kahve falında altın hırsızlığı yapmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeli, endişeleri bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında altın hırsızlığı yapmak ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşıyla hırsızlık yapmak doktordan doktora koşturacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına yorulur.

Kahve falında telefon hırsızlığı yapmak anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini hırsızlık yapmak hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi evinde hırsızlık yapmak hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında meyve hırsızlığı yapmak hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, onlara değer vereceğine inanılır.

Kahve falında zorla hırsızlık yapmak düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ailecek hırsızlık yapmak atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir