AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle hırsızlık yapmak

Kahve falında biriyle hırsızlık yapmak

Kahve falında biriyle hırsızlık yapmak en yukarılara çıkacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, hak yoluna döneceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında biriyle hırsızlık yapmak gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı biraz saldırgan bir tutum içine girebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşlarla hırsızlık yapmak uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına yorulur.

Kahve falında çalmak hırsızlık yapmak itibar edineceğine, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine alamet eder.

Kahve falında para hırsızlığı yapmak özel hayatında mutlu olacağına, parasının azalacağına işarettir.

Kahve falında kendi evinde hırsızlık yapmak çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini hırsızlık yapmak sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zorla hırsızlık yapmak başına uğursuz olayların geleceğine, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında meyve hırsızlığı yapmak asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hırsızlık yapmak ve yakalanmak özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir