AnaSayfa / Genel / Kahve falında camiden gelmek

Kahve falında camiden gelmek

Kahve falında camiden gelmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camiden gelmek gördüyseniz:

  • Yaratıcı bir plan, yaratıcılık içeren bir düzenleme veya getirilmiş bir teklif birarada ivme kazanabilir.

Kahve falında camiden gelmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, konforunu ve rahatını yitireceğine inanılır.

Kahve falında camide akraba görmek falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında camiden halı almak güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına alamet eder.

Kahve falında camide mezar görmek girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camide ters namaz kılmak kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza delalet eder.

Kahve falında camiden içeri girmek kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camide imam olmak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camide küfür etmek maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir