AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide akraba görmek

Kahve falında camide akraba görmek

Kahve falında camide akraba görmek yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, kötüyse düzeleceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, mutluluğunun da artacağına tabir olunur.

Kahve falında camide akraba gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda bazı sözler verebilirsiniz.

Kahve falında camide akraba görmek çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camide gusül abdesti almak daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, bir anda yükseleceğine yorulur.

Kahve falında camide insan görmek nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında camide zemzem içmek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında camide sofra görmek elindekileri de alıp götüreceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında camide beklemek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Kahve falında camide gelin görmek kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına alamet eder.

Kahve falında camide abdest bozmak yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir