AnaSayfa / Genel / Kahve falında camiden bir şey almak

Kahve falında camiden bir şey almak

Kahve falında camiden bir şey almak umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına işarettir.

Kahve falında camiden bir şey almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda, başkalarının onayı ya da izni gerekiyorsa başına buyruk davranmak sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında camiden bir şey çalmak yaşam şartlarının iyileşeceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camiden bir şey almak çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında camide bir şeyler yemek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camide bayrak görmek hayatının rast gitmeye başlayacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına tabir olunur.

Kahve falında camide ateş yakmak itibar kaybedeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında camide oyun oynamak üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına delalet eder.

Kahve falında camide yılan görmek şansın yaver gideceğine, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camide zikir çekmek geleceğin güzelliklerle dolacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir