AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide zikir çekmek

Kahve falında camide zikir çekmek

Kahve falında camide zikir çekmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, yalan söyleyeceğine, dertlerin ve sorunların aşılacağına alamet eder.

Kahve falında camide zikir çekmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak üzere tüm gücünüzle ilerleyin, çok yakında zafer sizi bekliyor.

Kahve falında camide zikir çekmek hileye ve fesada başvurmayacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camide zikir görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına yorulur.

Kahve falında camide zikir yapmak çevresinin genişleyeceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toplu zikir çekmek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zikir çekmek görmek huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zikirmatik görmek durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabede zikir etmek kazancının bol olacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zikir meclisi görmek yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir